info@kurdtravel.nl

KurdTravel.EU is gespecialiseerd in het samenstellen van de juiste reis voor zijn klanten. Ons aanbod bestaat uit kwalitatief perfecte reizen naar Midden-Oosten. Doordat wij zelf een rechtstreeks reis boeken zijn de prijzen uiterst scherp. U heeft een ruime keuze uit verschillende luchthavens en op maat gemaakte reizen. KurdTravel.EU heeft extra voordelige vliegtickets naar verschillende bestemmingen binnen Koerdistan, Iraq, Turkije, Iran en Syrie etc.

Vijf reden, waarom u moet kiezen voor KurdTravel.EU:
1. Voordelige ticket
2. Betalingsgemak
3. Betrouwbaarheid
4. Binnen enkele uren ticket in uw mailbox
5. Dagelijkse vluchten van/naar Koerdistan, alleen KurdTravel.EU maakt dit mogelijk

KurdTravel.EU is sinds haar oprichting gericht op het aanbieden van vliegtickets en voordelig reizen naar Kurdistan. Wij zijn erop gericht om niet alleen de laagste tarieven aan te bieden maar tevens de meest gunstige voorwaarden. Bij Kurd Travel kunt u een optie nemen die kosteloos kan worden geannuleerd. Wij hanteren lage administratiekosten.

Tenslotte hoeft u bij KurdTravel.EU niets extra te betalen voor een telefonische boeking. KurdTravel.EU streeft naar volledige transparantie. Voor u als klant betekent dit dat u altijd de volledige reissom aangeboden krijgt, dus inclusief alle toeslagen zoals reserveringskosten en luchthavenbelasting.

De eindbestemming van KurdTravel.EU is nummer 1# online reisbureau worden van alle vluchten die naar Midden-Oosten vliegen. Dit willen wij bereiken door in te spellen op ‘prijs transparantie’ en ‘gemak’.